Milyen nő vagy? Születési hónapod alapján fedjük fel személyiséged





Tudtad, hogy a születési hónapod sokat elárul a személyiségedről? Engedd, hogy egy kis misztikusságot csempésszünk a napodba!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.11.01.
személyiségtípus

A születési hónap és a személyiség összeköttetésben áll egymással. Milyen nő vagy? Még erre is választ tudunk adni az alapján, hogy mikor jöttél világra. Azért ne vedd túl komolyan a leírtakat, de talán még így is felfedezel majd némi igazságot a themindsjournal.com gyűjtésében.

Minden hónapnak megvan a maga varázsa, és így vagyunk ezzel mi emberek is Fotó: Shutterstock

Ha januárban születtél, akkor komoly vagy és konzervatív, ugyanakkor nagyon ambiciózus is. Hajlamos vagy kritikát megfogalmazni, de nem szívesen beszélsz az érzéseidről. Csak azzal vagy jóban, akivel azonos intellektuális szinten vagytok, és akivel ugyanaz az életszemléleted.

Februárban jöttél világra? Akkor romantikus alkat vagy, aki mindent megtesz azokért, akiket szeret. Gyorsan változik a hangulatod, amit nem mindenki fogad megértéssel. Kissé elvont gondolkodásmódod van.

A vonzerő és a báj jellemző a márciusi nőkre. Elkötelezett és hűséges vagy, de nehezen esel szerelembe. A bizalmadat ki kell érdemelni, ám ha beadod a derekad, mindent megadsz a partnerednek.

Amennyiben áprilisban születtél, jó kapcsolatteremtő vagy, de ha szükséges, remek diplomatává válsz. Erős kommunikációs készségekkel rendelkezel, de időnként önsajnálatba merülsz. Ha dühös vagy, jobb, ha senki nem áll az utadba.

A májusiak lojális és kitartó személyiségjegyekkel rendelkeznek. Veszélyessé válhatsz minden férfi számára, aki beléd szeret. Ha valakinek egyszer elcsavarod a fejét, akkor sosem fog elfelejteni.

A júniusi nők nagyon kíváncsiak, kreatívok és kommunikatívak. Gyakran nem gondolkodnak, mielőtt eljár a szájuk, de mindig őszinték. Ha te is közéjük tartozol, akkor veszélyes játékos vagy a szerelemben.

Ha júliusban születtél, akkor a szépségeddel, intelligenciáddal, titokzatosságoddal és érzékenységeddel hódítasz. Mindenkivel udvarias vagy, kerülöd a konfliktusokat. A férfiak számára nehezen vagy megközelíthető.

Az augusztus az énközpontúság és a nagylelkűség izgalmas kombinációja. Ha ekkor születtél, akkor érdemes óvatosnak lenni veled, mert mindig te jössz ki jól a nehézkes helyzetekből. Kivételes humorérzéked van, de tudod, hol kell meghúzni a határt.

Amennyiben szeptemberben jöttél világra, szép vagy és kedves. Nem tűröd az árulást, rendkívül fegyelmezett vagy. A hosszú távú kapcsolatokat részesíted előnyben a rövidekkel szemben, de kritikus vagy és nagyok az elvárásaid.

Az októberi hölgyek erős karakterrel rendelkeznek és ragaszkodnak függetlenségükhöz. Nem sírnak mások előtt, de nagyon érzelmesek. Nem nyitják meg akárki előtt a lelküket, mert nem akarnak kiszolgáltatottá válni.

Novemberben születtél? Akkor könnyen felismered a hazugságot, a férfiak nem tudnak játszadozni veled. Ha valaki kikéri a véleményed, nem riadsz vissza attól, hogy finomkodás nélkül mondd meg az igazat.

A decemberi nők nagyon türelmetlenek, de ravaszak is, hiszen mindig megtalálják a módját, hogy győztesként kerüljenek ki a legkülönfélébb helyzetekből. Nyitott szívűek, ugyanakkor időnként impulzívak és sérülékenyek.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás